General

El diumenge passat va tindre lloc l’homenatge als riberers

Aquest passat diumenge 10 de maig, al Centre Social Bèrnia, va tindre lloc un acte d’homenatge als riberers de Benissa organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, en què a més del corresponent menjar de germanor es va poder gaudir de l’actuació musical del grup de folk d’Altea Pas de Quatre.

A l’acte van acudir el batle de Benissa, Juan Bautista Rosselló, el regidor de Cultura, Xavi Tro, el batle de Sueca, Joan Baldoví i els portaveus dels diferents grups municipals. Les paraules del començament de l’acte van tindre un denominador comú, repetint-se moltes vegades la “de gràcies”. En definitiva l’agraïment a uns homes que van eixir del seu poble molt joves per ajudar les seues famílies i el seu poble. Agraïment que es va fer extensiu per part del batle de Sueca als riberers de Benissa, que van ser el motor econòmic d’aquest poble de la comarca de la Ribera Baixa.

Posteriorment van ser 84 riberers acompanyats, els que van participar d’aquest acte d’una llista total de 120, agrupats i identificats amb els seus respectius caps de quadrilla. Una llista que es va aconseguir recollir amb l’ajuda d’un riberer, llista que per altra banda no existia.

El regidor de Cultura, Xavi Tro va voler organitzar aquesta activitat per a donar l’oportunitat de compartir un dia de germanor i homenatge públic conjunt a tot el col·lectiu de persones que es van traslladar en el seu moment a la Ribera per a treballar en uns moments difícils de la història recent.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?