General

El Benibús inicia aquest divendres la campanya estiuenca

El Benibús
El Benibús

El Benibús torna aquest divendres per a prestar el servei de transport públic, connectant el nucli urbà de Benissa amb la partida Benimarco i amb les urbanitzacions de la zona costanera de Benissa, concretament amb parades en Baladrar, Càmping Fanadix i la platja de la Fustera. A partir de l’obertura de la Piscina del Collao, prevista per a finals del mes de juny, el servei també s’oferirà en aquestes infraestructures públiques, fins al seu tancament en finalitzar l’estiu.

El servei comptarà amb les mateixes freqüències de pas que l’any passat, iniciant els viatges a les 10.00 h del matí des de la parada de Els Molins, prop de l’accés sud a Benissa per l’Avinguda del País Valencià. La informació dels horaris estarà disponible a partir d’aquests dies tant en les pròpies parades com en fulls de mà o en benissa.net/benibus i ajbenissa.es.

També s’ha habilitat senyalística per a facilitar la identificació de les parades en punts com la plaça de Benimarco, la Fustera, en la parada del centre del nucli urbà (annexa a la Tourist Info) o al costat del Bar Frau.

L’inici d’aquest servei va començar el mes d’abril passat, oferint una major cobertura per Setmana Santa i Pasqua (del 12 al 22 d’abril) i durant les festes patronals del municipi (del 26 d’abril al 5 de maig), moment en el qual es va iniciar un servei especial amb parades a demanda i horaris nocturns.

A partir d’aquest divendres 31, el Benibús amplia el seu horari durant les dates estiuenques, disposant d’aquest servei fins al 29 de setembre. El servei, que l’any passat va comptar amb més de 6700 persones usuàries, oferirà una plataforma per a facilitar l’accés a persones amb necessitats especials de mobilitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?