General

El batle de Benissa veu inviables les idees del PSPV per a millorar el trànsit

Les propostes del PSPV de Benissa per a fer front a curt termini als problemes de trànsit que pateix el municipi no han passat desapercebudes. El batle, el popular Juan Bautista Roselló, va admetre els continus col·lapses de trànsit que pateix el centre, tot i que va dir que l’epicentre d’aquestes molèsties és l’absència d’una variant a la N-332.

Així mateix, el batle va qualificar com a inviables i desgavellades les idees del PSPV per descongestionar les tres vies que pateixen més embusos: l’avinguda del País Valencià, l’Avinguda de l’Alcúdia, i la zona nord del centre urbà. Els socialistes proposaven crear tres nous corredors, aprofitant camins ja existents, perllongant actuals vies, i construint tres nous vials que puguen pal·liar de forma provisional els continus problemes de trànsit que pateix la localitat.

No obstant això, Roselló considera que des del punt de vista econòmic les propostes del PSPV són impossibles. El batle va explicar que per a executar els nous vials primer haurien d’adquirir-se uns terrenys que no són propietat municipal. A més, els corredors que proposen els socialistes, explica Roselló, també són inviables perquè han de travessar zones de bancals i amb importants desnivells, i afecten a futurs projectes que algun dia s’executaran, insisteix el batle.

Davant això, Juan Bautista Roselló va acusar el portaveu dels socialistes de “confondre l’opinió pública” i va aconsellar al PSPV que centre tots els seus esforços “a reivindicar la represa de les demandades obres de la variant”. El batle va remarcar que com a socialistes “haurien de fer més per a aconseguir que el govern estatal desbloquege el projecte de la circumval·lació”, obres amb les quals sí que s’alleujarien els actuals problemes de trànsit de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?