General

Donen els Premis FESOFI als joves filatelistes de Benissa

Marcos Torres anb els xiquets guardonats amb els premis FESOFI
Marcos Torres anb els xiquets guardonats amb els premis FESOFI

El diumenge 5 de maig, aprofitant el mercat de col·leccionisme del primer diumenge de mes, es van lliurar els premis i regals que la comissió de joventut de FESOFI ha enviat per a donar a tots els xiquets participants en el taller de filatelia de l’associació juvenil “Amics del segell” de l’escola Manuel Bru de Benissa. Els guardonats eren els participants i premiats del concurs filatèlic “Los juegos de Jufi”, organitzat pel suplement de filatelia de joventut de la revista “El Eco filatélico i Numismático”. Els lots van ser repartits per Marcos Antonio Torres, monitor nacional de filatelia i recentment guardonat per FESOFI amb la medalla del 50 aniversari de la Federació Espanyola de Filatelia.

Els xiquets, molt emocionats, van recollir els seus sobres molt nerviosos, que a més portaven en el seu frontal el seu nom escrit, juntament amb una dedicatòria i una afectuosa salutació animant-los a participar a la propera “JUVENIA 2013”que se celebrarà a Alacant, a només 75 quilòmetres de Benissa.

El president de l’Agrupació Filatèlica de Benissa, Marcos Torres, ha agraït al president de la joventut de FESOFI, José Pedro Gómez Agüero, la seua dedicació als joves perquè s’inicien al meravellós món dels segells.

Marcos Torres lliura els premis de Fesofi
Marcos Torres lliura els premis de Fesofi

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?