General

Denuncien que el cap de policia es vol guanyar el respecte a toc de fuet

El sindicat CSI-CSIF va denunciar ahir que “la màxima preocupació” del cap de la policia local de Benissa “és la de fer-se respectar pels agents de policia, respecte que es vol guanyar a toc de fuet, en comptes d’aconseguir millores i fer que els seus subordinats treballen a gust per a ser més eficients i eficaços davant les demandes socials”.

En un comunicat de premsa fet públic ahir, el sindicat advertia que el malestar dels agents ha anat a més en els últims mesos. Denunciava, també, que existeix “una forta discriminació, assetjament laboral i persecució sindical per part de l’inspector cap de la policia”.

La nota indicava que el cap d’aquest cos de seguretat canvia als agents el servei “cada dos per tres” i els nega cursos de formació, canvis de servei i fins i tot drets recollits en el pacte de funcionaris. Afirmava també que els posa traves per a aconseguir més mitjans tècnics i humans que contribuïsquen a prestar millor el servei. Aquest sindicat lamenta que quan els agents li demanen explicacions el cap de la policia simplement contesta que “jo sóc el cap i això és competència meua”.

El sindicat va criticar també que fa un parell de setmanes el cap de la policia va tirar a dos agents de les dependències policials en “una mostra del seu poder i superioritat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?