General

Demà divendres es presenta el Col·lectiu Feminista “La Col·lectivA” a Benissa

Cartell de l'exposició "Camí cap a la igualtat"
Cartell de l'exposició "Camí cap a la igualtat"

Demà divendres, dia 9 de març, a les 21.00h al Taller d’Ivars de Benissa es presentarà “La Col·lectivA”, un grup que naix de la necessitat de desenvolupar un treball feminista a la Marina Alta, recollint la tasca que moltes dones han aportat a la llibertat i dignitat de les persones, i sobretot a la de les dones.

La Col·lectivA són un grup de persones que comparteix una inquietud i un compromís que intenten portar a tots els aspectes de la nostra vida. Treballen per identificar i transformar totes aquelles expressions basades en discriminacions per raons de sexe, identitat de gènere i orientació sexual.

El divendres dia 9 de març també aprofiten per a inaugurar l’exposició “Camí cap a la Igualtat”, una mostra de la trajectòria de dones que des de diversos àmbits i itineraris socials, culturals i politics, han deixat al llarg de la història, construint a pesar de les restriccions imposades per les societats del seu temps, una visió del món, una nova forma de pensar-lo i viure’l, d’una manera justa, igualitària i solidària. sent pioneres del que actualment coneixem com feminismes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?