General

Comunicat de la Regidoria de la Dona quant al cartell guanyador de 2012

Regidoria de la Dona
Regidoria de la Dona

En la Comissió de Cultura i Benestar social del 25 de gener, els integrants de la mateixa, assistits per una artista local van seleccionar l’obra “Mujer eres Tú” de Rubén Lucas García, després de comprovar que complia els requisits de les bases del concurs, inclosa la base nº 5 “S’acompanyarà una declaració subscrita per l’autor al fet que garantisca que l’obra és inèdita, que no participa en cap altre concurs pendent de resolució i que no ha sigut premiada”.

En fer públic la fallada del jurat, es van presentar en l’Ajuntament dos escrits en els quals s’acreditava que la imatge utilitzada té drets d’autoria.

Després de la comprovació, per part de la Regidoria de la dona es procedeix a retirar la imatge i la notícia de la web municipal, comunicant-ho al secretari de la Comissió de Cultura i Benestar Social perquè procedisca a reunir de nou al Jurado amb l’objecte de revocar el resultat de l’anterior selecció i declarar desert el concurs o seleccionar l’obra finalista com a guanyadora.

La Regidoria de la Dona agraeix la diligència de les persones que han alertat a l’Ajuntament de manera tan ràpida i eficaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?