General

L’Ajuntament presenta el cartell guanyador del Mes de la Dona 2012

Cartell guanyador del "Mes de la dona 2012"
Cartell guanyador del "Mes de la dona 2012"

La Regidora de l’Ajuntament de Benissa, Gloria Ivars Martínez ha donat a conèixer el cartell guanyador del Concurs de cartells anunciadors del Mes de la Dona 2012.

El jurat, amb l’assessorament de l’artista local Teresa Iborra Ferrer, es va reunir dimecres passat 25 de gener per a triar entre les obres presentades.

La Convocatòria ha tingut enguany una participació que supera de manera significativa les tres edicions anteriors amb un total de 30 obres presentades, la qual cosa suposa un augment del més d’un 30% de les obres valorades en 2011 en la que es van presentar 20 cartells.

La responsable de la regidoria de la dona ha declarat que “el jurat va perllongar la seua decisió final durant quasi una hora tant per la quantitat com per la qualitat de les obres presentades, sent necessària una segona volta de votacions per a l’elecció de l’obra guanyadora”.

Finalment, va quedar finalista el cartell “La Vinya” obra dels creadors Joan Albert Ferrando i de Xavier *Pepiol *Picot.

L’obra seleccionada es titula “Mujer eres Tú” , cartell dissenyat per Rubén Lucas García i suposa el punt de partida dels actes programats amb motiu del dia internacional de la dona durant el mes de març per la Regidoria de la Dona de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?