General

El Fons Valencià presenta a Benissa la campanya “Ser dona al sud”

L’Ajuntament de Benissa informa que per qüestions organitzatives, i a causa de la propera obertura de l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà), s’han realitzat canvis en les delegacions dels regidors. En concret, els canvis que es duran a terme són els següents:

  • La Regidoria de Participació Ciutadana que ostentava fins ara, José María Serna, passa a la regidora María Llopis Sendra.
  • La Regidoria de Consum (fins ara a càrrec de María Llopis), i la nova Regidoria de l’OAC estaran gestionades per José María Serna.

El Fons Valencià per la Solidaritat presenta a Benissa la campanya de sensibilització  “Ser dona al Sud”. La campanya compta amb el testimoni de Hilda Herrera i Barbarita Miranda,
representants de la Asociación de Mujeres Municipalistas del Ecuador,
i girarà al voltant del treball de les dones en l’àmbit municipal a Equador i del compromís de les organitzacions de dones en la transformació social i local d’este país.

“Ser dona al Sud” es va posar en marxa l’1 de març i finalitzarà el 16 de març,
i arribarà a 29 municipis del País Valencià. A Benissa, la presentació de la campanya serà el dilluns 15 a les 16.30h a la seu de les Mestresses (Avinguda del País Valencià, 97). Aqusta activitat forma part de la programació que ha organitzat la Regidoria de la Dona del municipi per commemorar el 8 de març.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?