General

Complet programa d’activitats per a celebrar el 9 d’Octubre

Cartell del 9 d'Octubre
Cartell del 9 d’Octubre

L’Ajuntament de Benissa ha presentat el cartell anunciador de les activitats programades per a la celebració del dia gran del País Valencià al municipi. En aquesta ocasió també han sigut les regidories de Cultura, Esport i Normalització Lingüística les encarregades de l’organització i coordinació d’aquestes.

La programació començarà el dia 6 d’octubre amb una lectura pública dels contes d’Empar Ferrer a càrrec de l’alumnat del 2n cicle de primària de les escoles públiques de Benissa. El divendres 7 a les 20h es presenten a Les Cases del Batlle els llibres de Josep Colomer ‘Les espines del peix’ i ‘Històries de lluna vella’. El dissabte 8 a les 17.30h al parc Dolors Piera tindrà lloc el teatre infantil ‘El Tresor del Rei Jaume I’.

El plat fort del programa es durà a terme, com tots els anys, el 9 d’octubre. Pel matí a les 10h i a les 11h dos partides de pilota, una femenina i una altra masculina. Els actes commemoratius se celebraran per la vesprada a partir de les 18h. En aquesta ocasió, destaca la cercavila que eixirà de l’ajuntament, la muixeranga, els balls tradicionals i la tradicional ofrena de flors a l’estàtua del Rei Jaume I.

El batle ha volgut aprofitar l’ocasió per a recordar la importància de celebrar i continuar mantenint vives les nostres tradicions perquè “la història és fonamental per a entendre el nostre present i el nostre futur com a poble”. A més, el batle ha animat a la ciutadania a participar activament en totes les activitats.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?