General

Benissa tanca els actes commemoratius de la dona amb una jornada sobre productes agroalimentaris valencians

Membres de la corporació municipal amb la Consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació abans de la presentació de la jornada sobre productes agroalimentaris valencians.
Membres de la corporació amb la consellera

La cloenda dels actes programats amb motiu del Dia internacional de la Dona durant el mes de març, va tindre lloc ahir dijous amb una jornada sobre productes agroalimentaris del País Valencià des de les 11.15h fins les 13.30h en la Seu Universitària de Benissa.

En l’obertura tant el batle, Juan Bautista Roselló com la regidora de la dona, Maria Llopis, van agrair l’organització d’aquestes jornades a Benissa a la Conselleria d’Agricultura Pesca i Alimentació.

La primera de les ponències la va desenvolupar la pròpia Directora General de Comercialització, Marta Valsangiacomo, en la qual va detallar les qualitats dels productes valencians amb denominació d’origen com l’embotit de Requena o el raïm del Vinalopó , els vins de la terra i les diferents varietats de taronja, senyal de la identitat valenciana.

Gonzalo Estela, Assessor Tècnic de la CRDOP “Oli de la Comunitat Valenciana” va parlar sobre la història i virtuts de l’oli així com de la quantitat i varietat d’olis que existeixen al País Valencià.

La cloenda de l’acte la va realitzar la Consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, que va instar els presents a consumir productes valencians agraint l’acolliment del batle.

Finalment, es va realitzar una degustació d’olis valencians amb l’assessorament dels tècnic de la CRDOP “Oli de la Comunitat Valenciana”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?