General

La Regidoria de la Dona reuneix més de mig miler de dones al sopar de germanor

Sopar de germanor del mes de la dona
Sopar de germanor

El sisé sopar de germanor va tindre lloc al Taller d’Ivars en l’obertura del qual el batle, Juan Bautista Roselló, va destacar les desigualtats que encara existeixen entre homes i dones sobretot pel que fa al repartiment del treball en la llar, a més d’agrair la tasca de la Regidoria de la Dona, particularment durant un mes de març ple d’actes.

Maria Llopis Sendra, regidora d’aquest àrea, per la seua banda, va ressaltar la importància d’un acte que aconsegueix unir a dones benisseres de totes les edats i nacionalitats i va sol·licitar a totes les assistents que procuraren passar una nit divertida.

Durant el sopar es van sortejar dos bons de 20 banys a la piscina municipal coberta que van recaure en dues de les benisseres assistents: Josefa Rivera i Antonia Pérez. Posteriorment, la festa es va amenitzar amb una orquestra perllongant-se fins les dues de la matinada.

El sopar de germanor, celebrat a les 21.30h és la més participativa de les activitats commemoratives programades per la Regidoria de la dona amb motiu del Dia Internacional de la Dona durant el mes de març i enguany ha aconseguit reunir a 533 dones.

La cloenda dels actes programats tindrà lloc el 31 de març amb una jornada sobre productes agroalimentaris del País Valencià des de les 11.15 fins les 13.30 en la Seu Universitària en la qual es podran tastar olis valencians i es comptarà amb a l’assistència de la Hble. Consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació Sra. Maritina Hernández Miñana en l’acte de cloenda.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?