General

Benissa s’adhereix al nou Pacte de Batles, per la sostenibilitat i el Medi ambient

Juan Bautista Roselló amb Miguel Arias Cañete
Juan Bautista Roselló amb Miguel Arias Cañete

Benissa s’ha adherit al nou Pacte de Batles a nivell europeu, amb la intenció de treballar per a tindre un territori més sostenible i més compromès amb el medi ambient. Es tracta de complir un nou objectiu per part de les ciutats, almenys un 40% de reducció en les emissions de CO2 per a l’any 2030, incloent els pilars de mitigació i adaptació a través del nou Pacte de Batles, i el reforç de la projecció exterior d’aquest nou pacte.

Benissa forma part del Pacte de Batles des de l’any 2009, i gràcies a açò, el municipi ha rebut diverses subvencions europees que han suposat una important inversió en matèria d’eficiència energètica. En total Benissa s’ha beneficiat fins ara de 235.000 euros, amb els quals s’han dut a terme projectes de millora d’enllumenat públic i la substitució de les lluminàries existents per tecnologia led, tot açò amb l’objectiu d’estalviar costos i reduir la contaminació.

La delegació desplaçada a Brusel·les
La delegació desplaçada a Brusel·les

El batle, Juan Bautista Roselló, juntament amb el President de la Diputació, César Sánchez, i altres diputats, han tingut l’oportunitat de subscriure personalment aquest nou pacte, i intercanviar impressions amb el Comissari d’Energia i Canvi Climàtic de la Comissió Europea, Miguel Arias Cañete. Un desplaçament que no ha tingut cap cost per a les arques municipals, però que sens dubte repercutirà en benefici de l’ajuntament, a través de noves subvencions que arribaran de la UE.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?