General

Benissa rep quatre banderes blaves

Passeig ecològic
Passeig ecològic

Benissa ha rebut un total de 4 banderes blaves, una per a la platja de la Fustera, una per al Centre d’Educació Ambiental “Aula de la Mar”, una per al passeig ecològic i una altra per al Club Nàutic Les Bassetes.

Amb aquests distintius es reconeix l’alta qualitat ambiental i els bons serveis de les platges i els seus voltants. La novetat d’enguany és la concessió de la “Bandera Senda Blava” per al passeig ecològic de Benissa, un guardó que només han aconseguit un total de 12 municipis d’Espanya, i que reconeix l’esforç de l’Ajuntament de Benissa en la promoció del coneixement del medi litoral natural, el turisme sostenible i alternatives d’oci en el medi litoral.

Per la seua banda, l’Aula de la Mar ha rebut aquest guardó, dins de la categoria “Centre Bandera Blava”, en incloure entre els seus objectius i activitats l’educació ambiental sobre els ecosistemes litorals i/o el desenvolupament sostenible, així com informació específica i/o serveis relacionats amb la Campanya Bandera Blava. Cal destacar que Benissa i Elx són els dos únics municipis de la província d’Alacant que han rebut el distintiu de “Centre Bandera Blava”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?