General

Benissa recull el Premi CONAMA de Medi Ambient

El regidor de Medi ambient, José María Serna, ha recollit aquest matí a Sevilla el primer premi CONAMA (Congrés Nacional de Medi Ambient) en la categoria de municipis d’entre 5.000 i 30.000 habitants pel projecte “Benissa, conservar per créixer. Recuperació del litoral”.

La Fundació CONAMA, patrocinada per la Fundació Banesto, així com pel Ministeri de Medi ambient i Medi Rural i Marí i per Fertiberia, reconeix aquells projectes posats en marxa a favor de la sostenibilitat en dues categories, menys de 5.000 habitants i entre 5.000 i 30.000 habitants.

Aquest projecte ha sigut seleccionat entre 400 propostes per un jurat que ha valorat la innovació, l’esforç, els objectius del projecte, la metodologia, la sensibilització ambiental, els sectors poblacionals i els resultats obtinguts.

Segons ha comentat Serna, “Aquest premi és un orgull per a tots els benissers ja que premia el nostre model de gestió del litoral, valorant els esforços i reconeixent l’excel·lència del passeig wcològic des d’un punt de vista ambiental, turístic i social”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?