General

Benissa presentarà la seua oferta esportiva i gastronòmica en FITUR 2023

Imatge promocional de Benissa
Imatge promocional de Benissa

L’Ajuntament de Benissa ja té preparades les maletes per a iniciar un any més el seu viatge a la Fira Internacional de Turisme que tindrà lloc al recinte firal IFEMA de Madrid del 18 al 22 de gener. FITUR és la primera cita anual per als professionals del turisme mundial i la fira líder per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica. La passada edició va ser la primera posterior a la pandèmia en la qual es començava a reprendre el pols i, des de l’àrea de Turisme de Benissa, es considera que està ja recuperada la normalitat absoluta. L’oferta turística del País Valencià estarà exposada en 6 pantalles gegants de 4 metres i un expositor d’inspiració mediterrània pel qual passaran un bon nombre de pobles i ciutats de la nostra regió.

Benissa, per la seua banda, exhibirà el seu fullet promocional amb tota l’oferta turística del municipi vertebrada a través de dos catàlegs de la Costa Blanca, un genèric i un altre específic de les cales. Es tracta d’un material que va dirigit tant al públic de les oficines de turisme en el seu servei postvenda com per a mostrar en accions promocionals directes en mercats emissors en el qual, tant la imatge com la qualitat de la informació ocupen un lloc destacat. Així mateix, el departament té previst realitzar dos presentacions, una concreta de la guia BenissaNatursport 2023 amb l’ampliació de l’oferta esportiva i una altra sobre gastronomia. En aquesta última es presentarà la llavor d’un projecte en el qual es treballa des de fa mesos i que espera florir de manera consolidada al llarg del 2023. A més, en l’eix gastronòmic, també està previst un showcooking en el qual el xef Ferdinando Bernardi sorprendrà els presents amb un plat de cavalla marinada al raïm moscatell del municipi.

A més, des del departament tècnic s’està preparant una newsletter dirigida a contactes generats en Fitur d’anys anteriors, animant el públic a visitar Benissa durant el cap de setmana on la fira obri al públic en general. Pel que fa a l’estratègia de comunicació digital, està previst llançar a partir del dilluns una promoció segmentada dirigida a les comarques de l’àrea metropolitana de Madrid i la Conca d’Henares, animant aquest públic objectiu i interessat en viatges a visitar l’estand, on se’ls obsequiarà amb una tassa del 25é aniversari de Benissa Turisme.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?