General

Benissa presenta un Viu el Nadal 2022 amb importants novetats

Cartell de Viu el Nadal
Cartell de Viu el Nadal

L’Ajuntament de Benissa va presentar ahir a Les Cases del Batlle el programa “Viu el Nadal 2022”, una proposta cultural i d’oci que arriba ja a la cinquena edició, i que ho fa amb grans novetats respecte anys anteriors. Entre les propostes més destacades es troba el Tren de Nadal que transcorrerà pel centre tradicional del municipi els dies 23 i 24 de desembre i la Casa del Pare Noel en la qual els xiquets i xiquetes de Benissa podran lliurar les cartes el dia 23 per la vesprada. Així mateix, una altra de les variacions més destacades és que el dia de la inauguració, divendres 2 per la vesprada, a més del concert als balcons a càrrec de SIFASOL i l’Associació de mestresses de casa, hi haurà una actuació del Cor Gospel Dénia.

Pel que fa als concerts, el programa recull les actuacions de l’Orquestra de la Marina Alta el dissabte 3 a les 19.30h, la Coral Benissenca el dissabte 17 a les 19h i una actuació de piano i violí el divendres 30 a les 19.30h, totes elles al Taller d’Ivars. A més, també està contemplada la presentació del nou disc de l’artista local Quique Ramírez el divendres dia 2 a les 22h al Saló d’Actes del Centre Cultural.

Pel que fa al Departament de Turisme, es mantindran les habituals visites experiencials en diferents idiomes que tindran lloc els dies 3, 7, 10, 16 i 17 de desembre. Totes elles recorreran el centre tradicional, es podran tastar productes típics de la zona i tindran un preu de 2 euros. Per a poder inscriure’s, serà necessari fer-ho via whatsapp escrivint al 627307511 o a través del correu electrònic a turismo@ajbenissa.es.

I com Nadal pertany als més xicotets de la casa, l’ajuntament ha dissenyat gran part de les activitats amb una mirada infantil. Tren de Nadal, tallers de figures de fang, pintacares o cuina, la visita del Pare Noel, la presència dels elfs entremaliats, el Patge Reial o la tradicional cercavila de Reis són la part central del mes de desembre i gener a Benissa. Així mateix, es mantindrà tota l’oferta cultural ordinària com el cinema, biblioteca o museus amb horaris específics que apareixeran marcats al fullet informatiu. Com era d’esperar, aquesta edició també comptarà amb el Pastís de Moniato, programa de conciliació que organitza la regidoria d’Infància i Joventut i que pretén ajudar les famílies a compaginar els seus treballs i les vacances escolars.

Per descomptat, en aquesta ocasió, Nadal també mirarà l’esport. A la tradicional cursa Sant Silvestre que tindrà lloc el diumenge 18 se li sumarà una versió per a l’alumnat de primària el dia 21. També es podrà gaudir de partides de pilota els dies 4,6 i 11 de desembre. Com a important novetat en aquesta àrea, s’ha organitzat una activitat esportiva potent “cremar el roscó”, l’objectiu del qual és recuperar la normalitat després de molts dies de trobades familiars i excessos alimentaris.

Encara que amb identitat pròpia, però dins del programa Viu el Nadal 2022, el departament d’Alcaldia ha organitzat una exposició fotogràfica de Miguel Giner que s’inaugurarà el divendres 16 a les 19.30h al Taller d’Ivars.

Tant el batle, Arturo Poquet, com la resta de regidors implicats en l’organització dels diferents esdeveniments, han destacat que aquest Nadal serà únic ja que es tracta del primera amb normalitat absoluta des de 2019.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?