General

Benissa participa en la campanya per al consum de fruites i verdures de la fundació Ruralcaixa

Divendres que ve 28 d’octubre visitarà Benissa l’autobús de la Fundació Ruralcaixa que està portant a terme la campanya itinerant el principal objectiu de la qual és informar sobre els avantatges saludables del consum de fruites i verdures com a part de la dieta habitual de xiquets i adults. Amb aquesta iniciativa, que compta amb el suport de la Conselleria d’Agricultura i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la Fundació Ruralcaixa continua la seua tasca de promoció i difusió de la dieta mediterrània.

La campanya consistirà bàsicament en el repartiment de fullets i cartells, la divulgació d’un microsite propi dins de la web de la fundació, activitats portades a terme per un equip d’experts en nutrició i el concurs fotogràfic “Frutografiate”, els xiquets i xiquetes que visiten l’autobús podran recollir una càmera de fotos d’un sol ús amb la qual participar en ell.

L’autobús se situarà al C/ Fra Maeso Company des de les 9:30 hores fins a les 16:30 hores. Al voltant de les 11:00 hores visitaran l’autobús les autoritats municipals i el director de Ruralcaixa a la localitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?