General

Benissa obri les portes de la VIII Fira Alternativa a la Glorieta Dolores Piera

Logo de la Fira Alternativa
Logo de la Fira Alternativa

Descobrir l’art de perdonar amb un curs de miracles, escoltar els sons que sanen, aprendre a cuinar plats vegetarians que poden beneficiar la salut i relaxar-se practicant ioga o pilates. Tot això i molt més serà possible aquest cap de setmana en la VIII Fira Alternativa de Benissa.

Des de la Regidoria de Consum, que dirigeix Gloria Ivars, ho tenen tot preparat perquè hui, a les 12 de migdia i en la Glorieta Dolors Piera, s’inaugure aquesta fira, que se celebra bienalment i que cada vegada té més seguidors que no volen perdre-s’ho.

Durant tot el cap de setmana, i a cada hora, són diferents les activitats preparades en les quals es pot participar totalment gratis i a qualsevol edat ja que com va assegurar Ivars “la programació és molt variada i va dirigida a totes les edats”.

La regidora va afegir que “tenim des del taller de massatges per a bebés al taller de pilates per a majors de 60 anys”.

Als tallers, espectacles i interessants xerrades se suma una àmplia zona on poder agafar forces degustant, entre altres plats, autèntics menjars ecològics. A més, en el recinte firal hi haurà diferents estands que tenen en comú oferir al visitant els millors productes per al seu benestar.

Encara que aquesta és la huitena edició, és la primera vegada que Gloria Ivars l’organitza i va aprofitar per agrair a totes les persones que “participen aquests dies de forma totalment desinteressada”, una decisió que permet a la Fira Alternativa reduir les seves despeses.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?