General

Benisa acull la VIII Fira Alternativa el 24 i 25 de setembre

Logo de la Fira Alternativa
Logo de la Fira Alternativa

Benissa acull la Fira Alternativa que es farà el 24 i 25 de setembre. A la glorieta Dolors Piera estaran situats els diferents estands on es presentaran els productes que existeixen en els comerços alternatius i també es realitzaran tallers de cuina, de ceràmica, de massatges, de reciclatge, etc.

Durant aquestes dues jornades, els visitants podran, a més, gaudir dels tallers de regressió, de càbala mística o de medicina ayurbèdica; també de xerrades sobre l’anorèxia, ioga, nutrició o mercats agroecològics, i de les exhibicions de Karate-Do, estisorar o tennis.

Els xiquets també tindran el seu espai en aquesta fira ja que s’han preparat tallers infantils, de marionetes, de ceràmica, jocs populars, gimcana, etc.

La fira romandrà oberta el dissabte i diumenge de 10.00 a 22.00 a la glorieta Dolors Piera.

Segons ha comentat la regidora de Consum, Gloria Ivars, enguany la fira compta amb més activitats que mai al seu programa i amb un cost moltíssim menor. “Hem estalviat una tercera part del cost econòmic d’aquesta fira gràcies a la col·laboració de moltes persones que participen en ella de forma gratuïta”, ha apuntat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?