General

Benissa demana al 2012 que el Govern reprenga les obres de la variant de la N-332

Roselló amb Alberto Fabra en l'inici del curs escolar
Roselló amb Alberto Fabra en l'inici del curs escolar

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, vol que al llarg de l’any que ve el Govern central reprenga les obres de la variant de la nacional 332 que porten paralitzades des de fa més de dos anys.

Roselló recull aquesta demanda secundada per altres pobles com Calp, en la seua llista de peticions per al nou curs i espera que el Ministeri que dirigeix Ana Pastor puga reiniciar els treballs que es troben a meitat, i amb els “moviments de terra en el traçat ja realitzats”.

El batle popular, en el seu balanç de l’any 2011 va destacar el recolzament que ha obtingut el PP en les diferents convocatòries electorals que hi ha hagut. Des del seu municipi, fins al Govern central, passant per la diputació i la Generalitat.

Per tot això, Roselló, va assegurar que “és el millor que ens podria passar” i va afirmar que totes les administracions “en perfecta sintonia tenen la responsabilitat d’eixir de la crisi”.

Visita del president

En clau més municipal el batle es va voler referir a la finalització de les obres de l’escola pública Manuel Bru de la localitat. I va recordar que el centre escolar va ser triat pel president de la Generalitat, Alberto Fabra per a la inauguració oficial del curs 2011-2012 a tot el País Valencià.

A més, va assenyalar que s’ha iniciat la millora de les instal·lacions esportives municipals amb l’ampliació del Palau Sant Pere, un projecte que es troba en fase d’execució encara.

No obstant això, d’aquest any que conclou, Roselló va reconèixer que es recordarà pels efectes de la greu crisi que afecta tot el país i a la qual Benissa no és aliena, segons va destacar “aquesta crisi econòmica i els llocs de treball que s’han perdut” s’agrupen dins de l’apartat negatiu de 2011.

El batle va remarcar que no només és que moltes persones han perdut el seu lloc de treball, sinó que ara “és molt més difícil trobar-ne un de nou”.

En aquest apartat també inclou el batle de Benissa la confirmació que es va produir enguany de la paralització definitiva de les obres de la variant de la nacional 332. I d’ací la seua petició a la nova ministra de Foment, la fins ara secretària de Política Social del PP, Ana Pastor.

Cal recordar que durant la campanya el cap de llista del PP per la província d’Alacant, Federico Trillo, va visitar la localitat de Benissa per recollir les reivindicacions locals cap a Foment i segons va reconèixer llavors, es va mostrar coneixedor del perjudici que està provocant als usuaris de la carretera N-332 aquesta paralització sobretot en època de pluges.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?