General

Benissa col·labora amb la donació de sang

Donants de sang
Donants de sang

Divendres passat, dia 19 de novembre, va tindre lloc la donació de sang extraordinària des de les 17.00 fins les 21.30. Les associacions festeres no van defraudar en el seu compromís de realitzar un esforç perquè tots els membres de les “filaes” de Moros i Cristians i tots els festers 2011, a més d’amics i familiars, acudiren eixe dia a fer una donació.

Sota el lema “La festa també dóna vida”, Benissa va superar les expectatives de donacions amb un total de 72 donants que, de forma altruista van col·laborar perquè en aquesta època, propera al Nadal, no falte sang quan més es necessita.

Maria Llopis, regidora de sanitat ha expressat la seua satisfacció amb els resultats obtinguts afirmant que “hem aconseguit superar els pronòstics i, la qual cosa és més important, també la incorporació de 6 nous donants que se sumaran als donants habituals. Benissa sempre ha destacat pel nombre de donacions”.

Des del Centre de Transfusions d’Alacant s’ha felicitant a la Regidoria de Sanitat per l’èxit obtingut en la col·lecta solidària, agraint la implicació benissera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?