General

Benissa celebrarà la X Fira Alternativa el 26 i 27 de setembre

Logo de la Fira Alternativa
Logo de la Fira Alternativa

Benissa celebrarà la X Fira Alternativa el cap de setmana del 26 i 27 de setembre a la Glorieta Dolors Piera. Un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Consum, en el qual els visitants podran adquirir productes ecològics i participar en diferents tallers.

Hi haurà activitats infantils, com els tallers “d’arquitectura infantil” i de “fàbrica de marionetes” i altres dirigits a adults, com els tallers de ioga, mindfulness, chi kun, bols tibetans, etc. A la Glorieta Dolors Piera estaran situades les diferents paradetes on es presentaran els productes que existeixen als comerços alternatius. També hi hauran atraccions ecològiques i una granja escola.

La Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2016 organitzarà el dissabte per la nit un sopar amb productes típics, “Benissa te sabor” i l’Associació de Moros i Cristians posarà a la venda postres casolans el diumenge.

Gloria Ivars, regidora de l’àrea, ha volgut agrair la col·laboració de diferents associacions com per exemple el Club de Karate, que oferirà una exhibició, l’Agrupació Filatèlica, Pequetrup, Tapis, etc. i també als professionals que impartiran les xerrades i tallers de forma totalment desinteressada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?