General

Benissa aprovarà els pressupostos municipals de 2010 al mes de març

Els pressupostos municipals de Benissa s’elevaran a ple per a la seua aprovació inicial al març, en sessió extraordinària. Així ho ha assegurat el batle, Juan Bautista Roselló, en resposta a les crítiques dels socialistes, que alertaven sobre les conseqüències que per al municipi suposava que l’Ajuntament encara no haja aprovat els pressupostos de 2010, una situació que van qualificar de “desgovern”.

Roselló va indicar que des del passat mes de setembre l’executiu local està treballant en aquest important document i va justificar el retard de la seua aprovació al segon Pla E. I és que segons ha declarat el batle, des del govern local estan pendents de les obres que s’executaran a partir dels Fons Estatals del Pla per a l’Estímul de l’Economia i l’Ocupació que han de quedar excloses del que serà el pressupost municipal.

El batle va avançar que el pressupost municipal que es presentarà davant la corporació municipal per a la seua aprovació inicial es caracteritza per la màxima contenció de la despesa.

Comptes restrictius

“Seran uns pressupostos austers i restrictius”, ha afirmat el batle, que suposa una contenció de la despesa de personal i una reducció en els sous dels regidors que formen la corporació.

En aquest sentit, Roselló va rebatre les crítiques dels socialistes en les quals retreien al Partit Popular en l’executiu local, que en lloc de preocupar-se per l’elaboració i aprovació dels pressupostos municipals prestaven més atenció a com col·locar els seus càrrecs de confiança en llocs fixos a l’Ajuntament.

El batle va avançar que el pressupost municipal planteja un retall de personal, per la qual cosa no només no es crearan nous llocs de treball, sinó que s’amortitzaran al voltant d’uns 20 llocs de treball, dels 365 que conformen actualment la plantilla de l’ajuntament benisser.

Roselló va rebutjar les crítiques dels socialistes, unes denúncies que el batle va qualificar de “demagògiques i destructives”. Per al batle les declaracions del portaveu del PSPV demostren que Vicent Cabrera no ha seguit les explicacions donades en les diferents comissions. Una desinformació que el batle qüestiona si és o no intencionada.

La veritat és que estem gairebé al març i Benissa no ha aprovat el seu pressupost.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?