General

Benissa acull aquest cap de setmana les Trobades d’Escoles en Valencià 2023, que conclouran amb un concert de Tito Pontet, El Diluvi i Vaire

Imatge de les Trobades d'Escoles en Valencià
Imatge de les Trobades d’Escoles en Valencià

Benissa acollirà aquest dissabte 25 de març la Trobada d’Escoles en Valencià 2023 de la Marina Alta, un important esdeveniment en defensa de l’educació pública i en Valencià, que enguany ha triat com a lema “Recuperem el verd amb Carme Miquel”. Des de l’organització ja han fet pública la programació d’actes amb els quals s’espera tornar a convertir aquest dia en una cita memorable per a tots els membres de la comunitat educativa de la comarca, alumnes, docents, i famílies. No debades, en ella participen pràcticament totes les escoles de la comarca, a més d’altres organismes implicats en la defensa de l’educació.

Dedicades a Carme Miquel, les Trobades donaran a conéixer a aquesta mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua i el País. També aspiren a continuar la seua tasca, hui referent. Sostenir i llegar el seu compromís és una responsabilitat que les Trobades assumeixen amb orgull i alegria.

Amb el lema “Recuperem el verd amb Carme Miquel”, les Trobades d’Escoles en Valencià 2023 són una crida a l’acció i un cant a l’esperança en la recuperació de la consciència ecologista mitjançant l’educació.

Activitats a Benissa

El dissabte pel matí s’inauguraran diverses exposicions i hi haurà jocs esportius. Ja de vesprada hi haurà una mostra de música amb el grup Ramonets i les Escoles de la Marina (15.30h), cercavila (17.00), i els tallers de les escoles (a partir de les 17.30). Seguidament hi haurà Dansà de la Marina a càrrec de l’Esbast Dansaire (19.309 i finalment concert amb Tito Pontet, El Diluvi i Vaire (20.30h).

Programa d'activitats a Benissa
Programa d’activitats a Benissa(feu clic per veure en gran)

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?