General

L’Assemblea de Joves de Benissa acudirà a la Trobada d’Escoles en Valencià a Senija

L’Assemblea de Joves de Benissa participarà per primera vegada, enguany, en les Trobades d’Escoles en Valencià que organitza Escola Valenciana (Federació d’Associacions per la Llengua), enguany dedicades a Enric Valor.

El Diumenge 10 d’Abril els que vagen a Senija podran gaudir també del taller que prepara l’AJ. de Benissa per a les xiquetes i xiquets d’arreu de La Marina Alta. Allà l’Assemblea de Joves farà un taller de gorres que els propis xiquets podran dissenyar i pintar al seu gust. Alhora també es tindrà un estand del Casal Popular de Benissa que pròximament farà la inauguració del nou espai, on tots els que vulguen podran recollir informació i conèixer, com també ajudar, en el projecte de Casal Popular al nostre poble.

La nit d’abans, dissabte, també a Senija se celebrarà un concert en Valencià on es podrà gaudir de l’actuació dels benissers Skapats (que ja van actuar al festival benèfic Help Africa! i porten més de 12 concerts en poc més d’un any de vida). I finalment de la maxi-banda Sva-Ters que presentaran el seu nou disc Sexe, Putxero i Rock’n’Roll.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?