General

Benissa aconsegueix un 90,57% d’ocupació turística en règim de lloguer en la 2a quinzena de juliol

Tourist Info Benissa
Tourist Info Benissa

Les empreses d’allotjament turístic fan balanç i disposen ja dels resultats quant a nivells d’ocupació per a la segona quinzena del mes de juliol i previsió per a la primera quinzena d’agost.

Per tipus d’allotjament són l’allotjament de lloguer i hoteler els que millors resultats d’ocupació han obtingut amb 90, 57% i un 73, 57% respectivament.

La tipologia dels turistes de procedència internacional que han visitat el municipi en aquesta segona quinzena de juliol ha sigut majoritàriament de França, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Regne Unit, en la seua majoria matrimonis de 30 a 50 anys amb fills. Els de procedència estatal han sigut majoritàriament de Madrid i el País Valencià, destacant els matrimonis amb fills de 30 a 50 anys.

La previsió per a la 1a quinzena d’agost llança unes dades d’ocupació del 90,33% per a l’allotjament en règim de lloguer, del 74,17% per a l’hoteler, i del 55,33% per a l’allotjament rural. Dades molt semblants a les de l’any anterior.

Visitants Tourist Info mes de juliol

Les dos oficines de Turisme de Benissa treballen a ple rendiment. Al llarg d’aquest mes de juliol, entre les dos oficines s’han atès un total de 1.332 turistes que han realitzat un total de 3.498 consultes. El 32,58% de les consultes han sigut realitzades per turistes estatals procedents principalment del País Valencià, Madrid, Aragó, Andalusia i Castella i Lleó; el restant 67,41% de consultes han sigut realitzades per turistes internacionals procedents principalment de França, Regne Unit, Bèlgica i Alemanya.

La informació més sol·licitada és la referent a la informació local (Passeig ecològic i cales), platges, rutes de senderisme, Costa Blanca, Marina Alta i festes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?