General

Benissa acollirà el Xé Aniversari de Jovempa

Cartell del Xè Aniversari de Jovempa
Cartell del Xè Aniversari de Jovempa

Jovempa Marina Alta compleix anys aquesta mateixa setmana en un dels municipis amb major identitat emprenedora de tota la comarca, Benissa. Ho farà el dijous 27 de gener a les 19h al Centre d’Art Taller d’Ivars per a celebrar el seu desé aniversari envoltat, segons declaren fonts de l’organització, d’un nodrit nombre d’empreses i autònoms, així com de representants d’institucions públiques i organitzacions empresarials de tota la província d’Alacant.

L’esdeveniment, segons ha declarat el seu màxim responsable, José Alberto Notario, “serà un moment per a reconéixer a totes les persones associades, empresaris i amics, juntament amb d’entitats i col·laboradors que han fet possible aquest camí, a més d’una oportunitat per a gaudir, trobar-nos i reconéixer el potencial del jove empresari de la Marina Alta”.

Dins de les activitats previstes per a la jornada destaca la conferència a càrrec de l’escriptor i ponent Roberto Luna sobre la gestió del talent en les organitzacions. Per a poder participar, serà necessari emplenar un formulari d’inscripció que ja es troba habilitat i publicat en les xarxes socials de l’Ajuntament de Benissa i en els espais digitals de Jovempa.

Des de l’organització s’ha demanat als assistents que arriben a partir de les 18.30 h. A més, tant l’Ajuntament com Jovempa han definit importants protocols i mesures sanitàries amb l’objectiu de garantir la seguretat de totes les persones.

El regidor delegat del Centre d’Excel·lència, Jorge Ivars, ha volgut aprofitar per a agrair i reconéixer l’enorme treball que realitzen diàriament des de Jovempa Marina Alta. Ha manifestat sentir-se molt satisfet amb totes les tasques d’organització, declarant que “ens enorgulleix que hagen triat Benissa per a celebrar el seu desé aniversari”. “Que complisquen molts més i que seguim ací per a poder veure el seu creixement”, ha declarat Ivars en el tancament de la seua intervenció.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?