General

Continuen els actes del 50é Aniversari de l’arribada de l’aigua potable a Benissa

Exposició del 50é Aniversari de l'Arribada de l'aigua potable a Benissa
Exposició del 50é Aniversari de l’Arribada de l’aigua potable a Benissa

Continuen els actes amb els que s’estan celebrant els 50 anys de l’arribada del servei d’aigua potable a Benissa. El calendari d’activitats compta amb l’exposició a l’aire lliure de components del Servei d’Aigües en la Plaça Germans Ivars i preveu mostrar un circuit que mostra des de la captació d’aigua fins a tota la conducció que recorre l’aigua, fins al moment en què s’obri una aixeta. Concretament, la setmana que ve l’alumnat dels CEIP Manuel Bru i Pare Melchor visitaran aquesta exposició, dins d’una excursió que els portarà pel Pou del Corralet (Benigembla), punt que abasteix a Benissa d’aigua o als dipòsits del Collao.

També està en marxa el Concurs de dibuix a nivell escolar, que en uns dies comunicarà qui són les xiquetes i xiquets guanyadors d’ambdós CEIP de Benissa. Una altra proposta que continua endavant és la creació d’un segell commemoratiu, en col·laboració amb l’agrupació filatèlica de Benissa, o el procés d’edició d’un llibre que referencie aquest aniversari, una publicació que es presentarà en l’acte central, a celebrar el 10 de Maig de 2019.

A més, aquest dijous 11 tindrà lloc en la sala d’actes de les Cases del Batlle (20.00h) una xarrada col·loqui per part de Luis Rodríguez, Ex-cap del Departament de Cicle Hídric de la Diputació d’Alacant, anomenada ‘Visió Hidrogeològica de la Marina Alta, l’aqüífer de Parcent’.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?