General

Augmenta la seguretat durant el període estiuenc

El regidor de Seguretat Ciutadana, Alexander Theobald, ha anunciat els serveis que s’han engegat per al període estiuenc pel que fa a seguretat.

Des de fa uns dies i fins a finals de setembre, ha entrat en funcionament l’oficina mòbil de la policia local per a la zona costanera. Aquesta oficina opera els dilluns, al matí en “Pepe La Sal” (de 10 a 11h) i La Fustera (de 12 a 13h) i a la vesprada a la Platja del Baladrar (de 17.30 a 18.30h); els dijous estarà situada a La Fustera (de 10 a 11 h), Pepe La Sal (de 12 a 13 h) i Platja de l’Abogat (de 17.30 a 18.30h); i els divendres estarà al Supermercat Viñasol (de 10 a 11 h), Oficina de Turisme Fanàdix (de 12 a 13 h) i per la vesprada a la Platja de la Fustera (de 17.30 a 18.30 h). Aquesta oficina mòbil atendrà qualsevol consulta o dubte i tramitarà denúncies de qualsevol ciutadà.

Per altra banda, s’ha duplicat el servei de patrulles a tot el terme municipal. Durant les 24 hores funcionarà una patrulla al nucli urbà i al polígon industrial i una altra patrulla s’encarregarà de la vigilància a la zona costanera, també les 24 hores. També seguirà la vigilància a les zones d’oci durant els caps de setmana.

Una altra actuació que ha destacat Theobald és el repartiment de fullets que s’està realitzant entre la població, on es donen recomanacions per a la protecció de l’habitatge.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?