General

ATEBE aconsegueix una subvenció per a la creació de la seua pàgina web

L’Associació Turística Empresarial de Benissa -ATEBE- ha rebut una subvenció de 2.812 euros per part de la Conselleria de Turisme per a l’elaboració de la pàgina web de l’Associació.

Durant aquest mes de juliol s’ha presentat el projecte de la pàgina a tots els associats i ara, gràcies a aquesta ajuda econòmica, es podrà dur a terme abans de finalitzar l’any.

En les diferents reunions que s’han convocat, s’han debatut punts com la imatge de marca i logotip de l’associació (colors, valors a transmetre, etc.) a fi de treballar conjuntament aquest aspecte amb el disseny de la pròpia pàgina web i reflectir una imatge homogènia d’ATEBE en la seua comunicació.

Altres temes tractats han sigut el de l’import d’inscripció i quota de l’associació, fixant-se l’import d’inscripció en 50 euros. Aquest import es considera, per part dels membres, una aportació raonable i assequible als empresaris turístics amb la finalitat de captar el major nombre d’associats possibles que puguen posar en marxa les actuacions de l’associació i la pàgina web.

Mitjançant la pàgina web es potenciaran els establiments dels associats i la configuració d’ofertes del seu producte així com la creació d’una plataforma àgil de comunicació entre els seus membres.

Els membres fundadors d’aquesta associació són conscients de l’important paper que tenen entre els empresaris del sector, ja que els començaments mai són fàcils i aquesta associació acaba d’iniciar els seus primers passos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?