General

Aquest diumenge tindrà lloc la III Fira Outlet de Benissa

Presentació de la III Fira Outlet de Benissa
Presentació de la III Fira Outlet

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Afic i Creama, ha organitzat la III Fira Outlet que tindrà lloc aquest diumenge 3 de març a la plaça Germans Ivars, aprofitant l’afluència de gent que acudirà a la Mostra Gastronòmica al Taller d’Ivars.

Des de les 10.00 fins les 18.00, un total de 13 comerços de Benissa oferiran descomptes molt agressius (entre el 50 i el 70%), amb la intenció d’oferir productes molt rebaixats.

Els comerços participants són: Unhkd, Llibreria La Puríssima, Draps Moda, Lucas LCS, Sabateria Pas a Pas, Antulls Moda, Floristeria Isabel, Confestil, Campos Fotògraf, Boutique L’Alcúdia, Tinta Natura, Sport Plaza i Citroën Ivars Vengut.

A més, s’instal·laran atraccions infantils perquè els xiquets també passen una estona divertida. Tant la presidenta de l’associació, Isabel Bou, com el regidor de Foment, Xavi Estupiñà, conviden tots els veïns de Benissa i de la comarca perquè acudisquen a Benissa i gaudisquen el diumenge d’aquesta Fira Outlet i tot el cap de setmana de la VI Mostra Gastronòmica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?