General

Aquest cap de setmana tindrà lloc el Mercat de Nadal i el Betlem Itinerant

Presentació del betlem itinerant i del mercat de Nadal
Presentació del betlem itinerant i del mercat de Nadal

Aquest matí, Gloria Ivars, regidora de Participació Ciutadana, juntament amb l’ambaixador reial ha presentat el Mercat de Nadal i el Betlem Itinerant que es farà a Benissa els dies 17 i 18 de desembre.

El mercat de Nadal s’instal·larà els dies 17 i 18 al parc Dolors Piera en horari d’11.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 i comptarà amb nombrosos estands. Les associacions i comerços de Benissa que podrem trobar al mercat són: Ferreteria 0.95, Festers Puríssima Xiqueta 2012, Associació filatèlica i Numismàtica de Benissa , Rotary Club, Floristeria Pepa Martí, La Jijonenca, Forn La Puríssima i Associació de Betlemistes de la Marina Alta.

El betlem itinerant es farà el diumenge 18 a partir de les 18.00 i l’itinerari a seguir serà el següent: eixida des del Centre Social Bèrnia, carrer Sant Josep, Sant Nicolau, plaça Rei Jaime I, Pare Andrés Ivars, Sant Antoni, Puríssima, plaza Rei Jaime I, Vicente Buigues, Pare Andrés Ivars, Palmera i finalitzarà en la glorieta Dolors Piera.

Ivars ha agraït als comerços i associacions que participen i col·laboren en la celebració de l’esdeveniment i ha animat a tots els veïns tant del municipi com de pobles veïns perquè participen i vinguen a visitar-nos.

Podran trobar la programació detallada en aquest enllaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?