General

El cap de setmana del 10 i 11 de desembre hi haurà mercat de Nadal i betlem itinerant

El Pare Noel visita l'Ajuntament per presentar el mercat de Nadal i el betlem itinerant
El Pare Noel visita l'Ajuntament

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Llopis, acompanyada del batle, Juan Bautista Roselló, i del Pare Noel, va presentar ahir la programació del mercat de Nadal i del betlem itinerant, que s’organitzaran el cap de setmana del 10 al 12 de desembre.

La inauguració del mercat, esdeveniment que s’organitza per primera vegada a Benissa i que estarà situat a la glorieta Dolors Piera, tindrà lloc el divendres 10 a les 18.30 i romandrà obert fins el diumenge dia 12 per la vesprada. Els visitants podran trobar productes artesanals i nadalencs, a més de gaudir de la presència dels emissaris dels Reis Mags, que arribaran al mercat en camell, cavalls i carros per a arreplegar les cartes de tots els xiquets i xiquetes que, a més, podran pujar damunt. El Pare Noel també estarà al mercat, per a escoltar les peticions de tots els xiquets. Al voltant del mercat, se situarà un betlem i una atracció de cavellets i durant tot el cap de setmana hi haurà actuacions musicals i de ball.

D’altra banda, el betlem itinerant, que ja compleix la seua XII edició, eixirà al carrer el diumenge 12 de desembre a partir de les 18.00 des del Centre Social Bèrnia per arribar fins la glorieta Dolors Piera. Les estampes vivents es podran observar des de les 17.00 al carrer Puríssima. S’espera la participació de nombroses associacions i particulars vestits de pastorets, acompanyant la Mare de Déu, Sant Josep i el Jesuset. En finalitzar el betlem tots els assistents podran gaudir d’una gran xocolatada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?