General

Aecc i Bencab inauguraran la seua nova seu l’1 de desembre

La regidora Gloria Ivars (al centre) amb Elisabeth Jiménez, presidenta de Bencab, i Moisé Ferrer, president d'Aecc Benissa en la roda de premsa de presentació de la seua nova seu a Benissa
Presentació de la seu de Bencab i Aecc Benissa

Aquest matí la regidora de Sanitat, Gloria Ivars, acompanyada pel president i la presidenta de les associacions AECC (Associació Espanyola contra el Càncer) i BENCAB (Associació Benissera Contra l’Anorèxia i la Bulímia) han informat de la inauguració de les seus el dijous que ve dia 1 de desembre a les 20h al C/ Sant Pere, 5. Aquestes seus se situen en un immoble cedit per l’Ajuntament de Benissa.

La regidora ha recalcat la importància de les associacions i va aprofitar l’ocasió per a agrair i felicitar a Maria Cabrera, anterior presidenta de l’AECC per la gran tasca realitzada i animar a la presidenta de BENCAB i els seus socis a seguir amb les activitats en tractar-se d’una associació de recent creació.

Elisabeth Jiménez, presidenta de BENCAB va agrair a l’Ajuntament la col·laboració prestada i va informar que tots els detalls de l’associació es podran conèixer mitjançant una pàgina web que de moment està en construcció www.bencab.org.

Finalment, Moisés Ferrer, nou president de l’AECC també va agrair el suport de l’Ajuntament i va recalcar la necessitat de difondre les activitats que duen a terme. Aquestes poden ser conegudes mitjançant la pàgina web www.aeccbenissa.org.

Tant la regidora com el president i la presidenta van animar a la ciutadania perquè acudisquen a conèixer les noves instal·lacions.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?