General

AECC Benissa organitza diferents actes amb motiu del Dia internacional contra el càncer de mama

Cartell del Dia contra el càncer de mama de 2011
Cartell

Un any més l’AECC commemora el dia 19 d’octubre com el Dia Contra el Càncer de Mama. En aquesta ocasió, la campanya organitzada amb aquest motiu per l’associació està dirigida, sobretot, a aquelles dones que han estat diagnosticades recentment de càncer de mama, amb la finalitat d’informar-los dels serveis que pot oferir-los l’Aecc.

Des de la junta local, a més de fer-se ressò de la campanya institucional, estan organitzant diverses activitats, que van a centrar els dies 19 i 22 d’octubre.

D’una banda, el dimecres 19 diferents grups de voluntàries distribuiran informació sobre el càncer de mama i el ja tradicional llaç rosa a les portes de les escoles del poble, així com en les farmàcies i comerços de Benissa. A més, eixe mateix matí, de 09.00 a 13.00, instal·laran una taula informativa al Centre de Salut de Benissa, on oferiran a totes les persones interessades informació sobre el càncer de mama i la seua prevenció.

D’altra banda, el dissabte 22 il·luminaran en color rosa la façana del Convent dels Pares Franciscans de Benissa. Aquest acte simbòlic, amb el qual es preten conscienciar de la importància de la prevenció en la detecció precoç del càncer de mama, ha anat repetint-se al llarg dels últims anys, en els quals s’ha il·luminat en rosa la façana de l’església parroquial. En aquesta ocasió, a més de canviar el monument il·luminat, es vol que l’esdeveniment siga més participatiu, amb la finalitat de que el missatge arribe a la major quantitat de gent possible, i per això conviden a tots, socis i simpatitzants de l’Aecc, amics, veïns de Benissa i de pobles propers, a compartir-ho amb ells.

Començaran a les 19.30, hora a partir de la qual hi haurà una concentració al carrer Sant Pere de Benissa, davant de la nova seu de l’associació, on es lliuraran globus de color rosa a tots els assistents. Cap a les 19.45 s’iniciarà la “Cercavila rosa” cap a la plaça del Convent, animat pel ritme de la Batucada Bunpada i els alumnes de l’Escola Municipal de Teatre de Benissa. Finalment, ja al lloc de l’esdeveniment, i després de la lectura del manifest contra el càncer de mama, encendran la il·luminació rosa de la façana del convent. Per a finalitzar l’acte, sortejaran, entre tots els assistents, un cap de setmana per a dues persones, en règim de pensió completa, a l’Hotel Alameda de Benidorm.

Des d’Aecc Benissa agraeixen a totes les persones, associacions i empreses que col·laboren amb ells per fer possible aquests esdeveniments la seua valuosa i desinteressada aportació. I esperen, com sempre, comptar amb la màxima participació, confiant que aquestes activitats complisquen el propòsit pel qual s’organitzen, el d’ajudar perquè totes i tots entenguem que és possible previndre el càncer de mama, i que està a les nostres mans fer-ho.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?