General

L’AECC Benissa organitza un curs de nutrició per a previndre el càncer

Presentació del curs de nutrició per a previndre el càncerL’Associació contra el Càncer de Benissa, juntament amb el patrocini de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament, ha organitzat un curs sobre nutrició que serà impartit de forma gratuïta per la nutricionista-trofòloga Amparo Santos.

Durant set setmanes, tots els dilluns en torns diferents a partir del 8 de febrer, s’impartirà aquest curs a l’aula del Centre Cultural. Entre els objectius d’aquest curs es troben els de divulgar conceptes nutricionals i normes dietètiques, conscienciar els adults dels beneficis d’una alimentació adequada, divulgar la dieta mediterrània, etc.

Segons ha comentat Maria Cabrera, presidenta de l’AECC de Benissa, el 35% dels casos de càncer es podrien evitar amb una alimentació sana. Per la seua banda, Maria Llopis, regidora de Sanitat, ha incidit en la importància de realitzar aquest tipus de campanyes ja que la informació i la conscienciació de la població és una eina molt important.

Totes les persones interessades a participar en aquest curs-taller poden fer-ho cridant al telèfon 965744469 o 672145344.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?