General

3000 euros en premis comprant i menjant a Benissa

De cara a les festes nadalenques, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, a través de l’Afic i Creama, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2008 sota el lema “Guanya 3.000 euros, comprant i menjant a Benissa”.

Segons ha apuntat el president dels comerciants, José Luis Armengol, entraran al sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’Associació per import igual o superior a 100 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, fins el 31 de desembre. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del nucli urbà, polígon industrial i zona costanera.

El sorteig del premi de 3.000 euros en compres, es realitzarà el divendres 2 de gener i el guanyador haurà de realitzar aquestes compres el dia 3 de gener en les empreses associades, amb un màxim de 200 euros per comerç.

A més, segons ha comentat el regidor de Foment, Xavi Estupiñá, es muntaran atraccions infantils durant els dies 2 i 3 de gener a la glorieta Dolors Piera amb l’objectiu que els xiquets s’entretinguen mentre els pares realitzen les compres nadalenques. L’horari serà de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00. Hi haurà matalassets unflables per a totes les edats i cotxes 4×4 en un circuit habilitat al parc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?