General

3000 euros en premis comprant i menjant a Benissa

De cara a les festes nadalenques, l’Associació de Comerciants de Benissa en col·laboració amb la Regidoria d’Ocupació, Foment i Promoció Econòmica, mitjançant l’Afic i CREAMA, ha organitzat la Campanya de Nadal Benissa 2009 sota el lema “Viu a Benissa la il·lusió del Nadal 2009”.

Segons ha apuntat el president dels comerciants, José Luis Armengol, entraran en el sorteig les persones que compren en les empreses afiliades a l’associació per import igual o superior a 100 euros que es poden anar acumulant mitjançant diferents compres, fins el 31 de desembre. Els tiquets d’aquestes compres es dipositaran en un sobre juntament amb les dades personals en unes urnes habilitades a aquest efecte en comerços del centre urbà, polígon industrial i zona costanera.

El sorteig es realitzarà el divendres 2 de gener i es trauran 7 premiats, un d’ells guanyarà 1.000 euros, 2 d’ells 500 euros i 4 guanyadors obtindran 250 euros. Les compres hauran de realitzar-se els dies 4 i 5 de gener en les empreses associades a l’ACEB.

A més, segons ha comentat el regidor de Foment, Xavi Estupiñá, es muntaran atraccions infantils durant els dies 4 i 5 de gener a la glorieta Dolors Piera amb l’objectiu que s’entretinguen mentre els pares realitzen les compres nadalenques.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?