Festes

Un dia en La Solana se celebrarà el proper diumenge

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat per a diumenge que ve dia 22 de maig la VI Edició d’UN “DIA EN LA SOLANA”. La programació per a aquest dia és la següent:

9.00 hores: Concentració a la Plaça Rei Jaume I, on es repartiran gorres a tots els assistents i s’anunciarà l’eixida amb tres coets.

9.30 hores: Eixida cap a La Solana, acompanyats de la Colla de Xirimiters. El recorregut serà: C/San Nicolás, C/ San Josep, C/ Pare Zacarías, C/ Escoto, Camí de l’assegador i Carretera de Pinos.

10.45 hores: Arribada a la Solana, esmorzar de pa i porta i després de l’esmorzar començaran les activitats programades.

14.30 hores: Gran paella gegant. La Regidoria de participació ciutadana convidarà tots els assistents a menjar. Salutació de benviguda.

16.00 hores: Continuació de les activitats.

19.30 hores: Retorn a Benissa.

Durant tota la jornada es desenvoluparan activitats com jocs tradicionals, jocs de fira, jocs de taula, tallers, exposicions, balls tradicionals, dansa del ventre, etc. A més, entre tots els assistents que fan la seua reserva se sortejarà un viatge a Portugal, cedit per la CAM.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?