Festes

L’arquitecte benisser Pascual Giner va llegir el pregó de les festes

Pregó de festes
Pregó de festes

Dissabte va tindre lloc a l’asglésia el pregó de les festes de la Puríssima Xiqueta 2015, a càrrec de l’arquitecte benisser Pascual Giner, que va ser president de la Comissió de Festes de l’any 1992. A l’acte van assistir les autoritats locals i els festers de les quintes del 1974, 1997 i 2007 i centenars de veïns que van omplir el Temple Parroquial.

El pregó d’inici de les Festes de la Puríssima Xiqueta 2015 va versar sobre tot el que ha representat i representa l’arquitectura i l’espai urbà de la ciutat sobre els seus ciutadans, en aquest cas l’arquitectura de Benissa sobre els benissers. Giner també va voler parlar del que representa el sentiment i les emocions viscudes en cadascuna de les seues generacions.

El president de la Comissió de Festes, Raúl Martínez, i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van felicitar el pregoner i li van lliurar diferents detalls. Per a acabar, la Banda de la Societat Lírica Musical de Benissa i la Coral Benissenca van interpretar dos peces clau en les festes que s’aproximen, la Salve a la Patrona i l’Himne de Benissa.

Les festes comencen el pròxim divendres dia 24 d’abril, amb l’acte de coronació de les regines i continuaran fins el 4 de maig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?