Festes

Antoni Banyuls va llegir el pregó de festes

Antoni Banyuls (Centre) amb el president de festes i el batle
Antoni Banyuls (Centre) amb el president de festes i el batle

El dissabte va tindre lloc a l’església el pregó de les festes de la Puríssima Xiqueta 2012, a càrrec d’Antoni Banyuls, arquitecte i professor de la Universitat d’Alacant. A l’acte van assistir les autoritats locals i els festers de les quintes del 1971, 1994 i 2004 i centenars de veïns que van omplir el temple parroquial.

Banyuls va oferir una minuciosa explicació de tots els elements que componen la història de les festes, delectant a tot el públic assistent, que va escoltar atent les seues paraules.

El president de la Comissió de Festes, Juan Francisco Tent i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van acompanyar al pregoner i li van lliurar alguns detalls. Per a acabar, la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa i la Coral Benissenca van interpretar dues peces clau a les festes que s’aproximen, la Salve a la Patrona i l’Himne de Benissa.

Les festes comencen divendres que ve, dia 20 d’abril, amb l’acte de coronació de les regines i continuaran fins el 29 d’abril, amb una programació esplèndida.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?