Festes

El pare Ángel Talens va llegir el pregó de festes

El pare Ángel Talens amb el batle i la presidenta de la Comissió Puríssima Xiqueta 2013
El pare Ángel Talens amb el batle i la presidenta de festes

El dissabte va tindre lloc a l’església el pregó de les festes de la Puríssima Xiqueta 2013, a càrrec d’Ángel Talens, pare franciscà que va estar durant 21 anys a Benissa. A l’acte van assistir les autoritats locals i els festers de les quintes del 1972, 1995 i 2005 i centenars de veïns que van omplir el temple parroquial.

Talens va fer un repàs detallat de les obres que va posar en marxa a Benissa, on va crear el Grup de Joves Cristians i el moviment Júnior, i va nomenar a més, a cadascuna de les persones que van formar part de tots els projectes que van sorgir en aquella època que va discórrer des de l’any 1980 fins el 2001. El seu parlament va emocionar el públic assistent, que va escoltar atent les seues paraules.

La presidenta de la Comissió de Festes, Mariola Font Sendra i el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, van recolzar el pregoner i li van lliurar alguns detalls. Per a acabar, la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa i la Coral Benissenca van interpretar dues peces clau a les festes que s’aproximen, la Salve a la Patrona i l’Himne de Benissa.

Les festes comencen divendres que ve, dia 26 d’abril, amb l’acte de coronació de les regines i continuaran fins el 5 de maig. A Infobenissa est pot consultar el Programa de Festes de la Puríssima Xiqueta 2013.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?