Festes

La pregonera anima a participar en les festes patronals que comencen després de la setmana de Pasqua a Benissa

Pilota valenciana (foto del flickr de Blai Server)
Pilota valenciana (foto del flickr de Blai Server)

Miguel de Petrer no vol perdre ni un minut en el camí de tornada als trinquets. Fins i tot abans de ser operat del seu trencament parcial del lligament creuat anterior del genoll esquerre, intervenció que es produirà el dilluns, l’escaleter es prepara a fons diàriament en sessions de matí i vesprada de bicicleta i gimnàs. “Cal anar preparant la rehabilitació des de ja, enfortir els músculs de la zona perquè després la recuperació vaja més ràpida”, explicava ahir el pilotari, que té l’ànim molt més alt. «Estic content, el meu objectiu era poder operar-me dins del mes de gener i s’ha aconseguit. Ha començat el compte enrere».

Miguel afronta una rehabilitació que serà “lenta”, segons li han advertit. Tot i així, és una dolència “comuna entre els esportistes, i la recuperació està molt estudiada”. Si tot va bé, Miguel podria tornar a jugar en cinc o sis mesos.

Ànims a Santi II

El jugador de Petrer va voler aprofitar la cridada de SUPER per donar ànims al seu substitut en el Circuit Bancaixa, Santi II: “està complint com el que més, i en parella contra trio, que és més difícil. Venia mostrant un gran nivell, però necessitava una oportunitat com aquesta. Ha demostrat que és un pilotari del Circuit Bancaixa, de primera línia” va descriure Miguel.

Benissa celebra les festes del Porrat

El trinquet de Benissa obrirà aquest diumenge les seues portes per a albergar una partida commemorativa de la festivitat del Porrat de Sant Antoni, una de les més significatives d’aquesta localitat alacantina. Per a l’ocasió, Val Net ha confeccionat una confrontació de primer nivell en la qual León i Tato formaran parella contra Núñez, Santi i Héctor (18.00 hores).

La partida, així com la qualitat del cartell, és conseqüència de la renovació del vincle de col·laboració entre Val Net i el consistori de Benissa, que es va produir recentment. I gràcies a aquest conveni els afeccionats congregats el dissabte a Pedreguer disposaran d’un descompte en l’entrada de Benissa, només mostrant el bitllet del dia anterior. A més, per cada entrada venuda a Benissa se cedirà un euro al club de pilota local.

En allò estrictament esportiu cal assenyalar el bon moment de Núñez, que ve d’exhibir-se en el Bancaixa, o la presència dels alacantins Tato, Santi i Héctor, tres dels pilotaris que millor rendiment ofereixen en aquest trinquet. Per la seua banda, León també està pujant posicions en les últimes setmanes.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda al diari SUPERDEPORTE el 27 de gener de 2012.

El president de festes amb alguns festers abans del pregó
El president de festes amb alguns festers

El calendari ha sigut profitós i no hi ha descans per a la festa. El pregó de les festes patronals s’ha avançat un parell de setmanes per a no fer-lo coincidir amb la Setmana Santa i Pasqua. Ara bé,
això fa que el proper divendres comença una ampla programació d’activitats que no pararà fins el diumenge 8 de maig. La pregonera d’este any ha estat Maruja Cervera Bañuls, una dona del poble molt coneguda perquè pertany a una família molt arrelada. Els Cervera, els d’ara i els d’abans, han retratat com ningú la festa dedicada a la Puríssima Xiqueta. Des de la seua experiència professional i personal, Cervera va fer una crida a la participació i a demostrar l’amor i la devoció envers la patrona.

La festa ha començat enguany molt prompte. La banda de la Societat Lírico Musical de Benissa va oferir un concert al Centre d’Art Taller d’Ivars com a aperitiu.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?