Festes

Juan de Pablos triomfa en la I Festa Soul Beach de la Fustera

Una platja de gom a gom movent-se al ritme de la música, com si cada nova nota fóra una injecció en vena, una nova raó per a continuar movent l’esquelet. Aquesta és la imatge que queda per al record després de la primera festa Soul Beach La Fustera, celebrada divendres passat en la platja de Benissa.

Absoluta mostra de diversitat cultural en temps de la globalització. Amalgama de sons i gents per a una cita, que va congregar a més de 400 persones amatents a obrir-se als sons més experimentals i avantguardistes de l’electrònica, mitjançant una de les millors sessions de tots els temps del locutor i presentador del programa “Flor de Pasión”, de Ràdio Nacional d’Espanya-Ràdio 3, Juan de Pablos. Abans de la sessió del popular periodista musical, en què una vegada més va deixar clara la seua capacitat per a connectar amb el públic, van passar per l’escenari els grups Aromai, Número Cinco i Speakeasy.

Segons els organitzadors, el col·lectiu Creampop i la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta de Benissa 2007, el balanç de la festa ha estat molt positiu. Tot un èxit, tant per l’acollida del públic com per l’impressionant cartell de presentació, que fa pensar ja en una segona edició. Potser aquest siga el naixement d’una nova data a destacar en el calendari estiuenc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?