Festes

Juan de Pablos punxa aquesta nit a la Fustera

Sens dubte aquesta nit serà especial perquè a diferència de la resta de dies no serà necessari encendre la ràdio per a gaudir de cada sessió nocturna, a partir de mitjanit i en el 99.7. Els fans del locutor de Ràdio 3 i presentador de ‘Flor de pasión’ Juan de Pablos tenen hui l’oportunitat d’escoltar la seua personalíssima veu en la cala de la Fustera.

Una “excelsa sessió de pop, beat, punk i psicodèlia” que a partir de les 2 de la matinada serà la protagonista d’una revetla, la primera festa Soul Beach, organitzada pel col·lectiu benisser Creampop, que aquest any tira la casa per la finestra i no descarta més esdeveniments.

La revetla començarà a les 21.00 amb una barbacoa de la qual podran gaudir tots els assistents a la festa. Atenció, prohibit fartar-se de llonganisses que després cal ballar fins l’alba.

Aviat, a les 23 hores, començaran els concerts i per l’escenari passaran: els nombrosos i oriünds Araomai, amb el seu estil funky; Número 5, amb Elvira Infante al capdavant i, finalment, Speakeasy, teloners de Deluxe.

Una gran festa que ningú es pot perdre i el preu de la qual per l’entrada és de només 6 euros. La cita, hui, a les 21.00 a la Fustera.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?