Festes

Eusebio Ortolá presideix la comissió de festes de Benissa

Eusebio Ortolà, president de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2011
Eusebio Ortolà

El conegut restaurador Eusebio Ortolà Julià és el recentment escollit president de la Comissió de Festes Puríssima Xiqueta 2011.

Als seus 40 anys haurà de lluitar contra vent i marea per poder oferir, en aquests temps difícils, als benissers unes festes dignes del seu poble.

“Estic contentíssim que hagen confiat en mi per poder exercir aquest càrrec” i afegeix bromejant “vaig entrar per col·laborar a la festa i mira on he arribat, a president”.

Però Eusebio no estarà sol ja que treballarà de la mà dels seus companys José Fluxà com a vicepresident; Mari Cardona de secretària, i la tresorera Pascui Ivars, juntament amb els altres membres d’aquesta comissió formada pels nascuts en 1970, 1993 i 2003.

A tots ells se suma, segurament el seu major suport, les seues dues filles de 10 i 5 anys i la seua esposa Maribel Guerrero que se senten orgulloses d’aquesta presidència.

Seran 9 mesos en què haurà de compaginar el treball al seu restaurant Casa Eusebio, un dels més coneguts de la localitat, amb la preparació de les festes en honor a la seua patrona per la qual sent gran devoció igual que els seus veïns “aquest és un any difícil, però els benissers quan ens parlen de la Puríssima Xiqueta fem tot el possible per col·laborar”.

La seua simpatia i el seu caràcter lluitador l’han fet mereixedor d’aquest càrrec que, casualment, han ostentat en les anteriors edicions dos dels seus millors amics, Pedro Cabrera i Toni Ivars.

Emocionat i amb llàgrimes als ulls va comentar “són com a germans i ja s’han posat en contacte amb mi per oferir-me la seua ajuda en tot el que necessite”.

I és que qualsevol ajuda és bona ja que després de les seues primeres activitats per recaptar fons per a les properes celebracions, com la venda de loteria, les 24 hores de Futbol Sala o diferents discomòbils, arribarà l’11 de setembre amb l’elecció de les regines de festes, un dels actes més importants en aquest llarg camí que recórrer.

Cal destacar que les festes del 2011 no seran el quart diumenge d’abril, com a marca la tradició, per ser el diumenge de Pasqua i passaran a celebrar-se l’1 de Maig coincidint amb les festes patronals de Teulada, Senija i Poble Nou de Benitatxell.

Malgrat tot, asegura Eusebio Ortolà, “anem a fer les millors festes de la comarca”, o almenys, va matisar, “les més divertides”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?