Festes

Comencen les Festes de Sant Jaume a la partida Benimarco

Festes de Sant Jaume
Festes de Sant Jaume

Continua el calendari d’estiu de festes a Benissa, i després de les festes de Pedramala aquest cap de setmana arriba el torn de la partida Benimarco, situada entre els termes municipals de Benissa i Teulada-Moraira. Unes festes que tindran lloc a la plaça de Benimarco del 22 al 29 de juliol, en honor al seu patró, Sant Jaume.

Els actes s’inicien oficialment aquest dissabte 22 de juliol a les 12.00h amb la proposta culinària de ‘Quinto i tapa a 1€’, mentre que el diumenge tindrà lloc a la plaça l’habitual partida de pilota a les 19.30h, i per la nit un sopar popular amenitzat pel duo ÒPERA.

El dilluns 24 es realitzarà la plantà del pi, i per la vesprada s’ofrenaran els jardins al patró a l’ermita. Per la nit actuarà l’orquestra JAMAICA. El dimarts 25 és el dia principal, Sant Jaume, i tindrà despertà, actes religiosos amb la missa i la processó, i un tast de vins, sense oblidar les esperades curses de galls. Per la vesprada es durà a terme una cercavila amb disfresses i actuació del ‘Grup de Danses Font Santa de Teulada’ i a les 20.30h actuarà TONI DE L’HOSTAL, seguit d’un Castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnica DRAC, de Novelda i una nova actuació de l’orquestra JAMAICA.

El dimecres 26 de juliol el dia començarà amb una despertà i a les 13.00h tindrà lloc el concurs de paelles. A la vesprada missa de difunts i per la nit actuació de l’orquestra POMPEYA. Ja a partir del dijous donaran començament els actes taurins amb passada de vesprada i nit de la ramaderia COVES, fins al dissabte 29.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?