Esports

Últimes hores de l’Estrella Damm Sailing Team en terra ferma

Alex Pella i Pepe Ribes abracen el recorregut de la Barcelona World Race
Alex Pella i Pepe Ribes

Els patrons de l’Estrella Damm Sailing Team van passar el dia previ a l’eixida de la Barcelona World Race entre les reunions oficials, la revisió a la meteorologia i els familiars i amics. Alex Pella i Pepe Ribes van anar directament ahir de matí a la reunió de patrons on juntament amb la direcció de regata van repassar el procediment d’eixida de hui, així com les condicions meteorològiques de les primeres hores de la regata de volta al món.

Més tard, patrons i equip de terra van compartir l’última reunió a bord per repassar tots els detalls de la jornada del divendres. Aquest va ser el moment aprofitat per fer una foto de família que es tornaran a fer en aproximadament tres mesos, quan l’Estrella Damm torne a Barcelona després de la circumnavegació.

La vesprada va ser compartida entre l’atenció a familiars i amics i l’última reunió de meteorologia. Pepe Ribes va poder passar part del dia amb els seus pares i amics vinguts de la seua Benissa natal, per acomiadar-lo, així com amb la seua dona i fill nounat. Ribes no es va allunyar però de l’embarcació, ja que va gaudir amb els seus de l’ambient de l’Expo de la Barcelona World Race al Port Vell de la Ciutat Comtal. Per la seua banda, el barceloní Pella va rebre la visita de les múltiples amistats que es van acostar al pantalà a saludar-lo, i va compartir també la vesprada amb la seua nòvia, pares i germans.

Patrons i equip de terra a bord de l'Estrella Damm Sailing Team
Els patrons i equip de terra

Tots dos patrons de l’Estrella Damm es mostraven molt il·lusionats amb l’inici de la Barcelona World Race, un projecte per al qual s’han estat preparant durant gairebé dos anys. El barceloní Alex Pella esperava gran afluència de públic per acomiadar-los al port i a la façana marítima: “Jo vaig estar fa deu anys treballant en un dels catamarans per a la regata The Race, que també va començar un 31 de desembre. Va ser un dia preciós, una eixida espectacular amb la platja al màxim i molts vaixells d’espectadors a l’aigua. En l’anterior Barcelona World Race vaig seguir l’eixida com a comentarista de televisió i va ser també impressionant. M’encantaria que també aquesta vegada la gent recolze massivament la regata. Segurament hi haurà molt de públic perquè s’està parlant molt de la regata i aquests dies ha vingut molta gent a veure els vaixells “.

El barceloní parlava de les sensacions el dia previ a l’inici de la regata: “Tinc moltes ganes d’eixir i Pepe també, perquè el barco està més que llest i volem regatejar. Em vénen flaixos d’emoció. Supose que el gros em vindrà demà i espere poder reaccionar i que se’m passe aviat la l’atordiment de l’emoció. La regata és estupenda, amb una flota molt nombrosa, barcos molt bons … i de seguida entrarem en ritme de competició”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?