Esports

Presentació dels equips de la UE Benissa temporada 2015/2016

El primer equip de la UE Benissa
El primer equip de la UE Benissa

Aquest passat diumenge va tindre lloc la presentació dels equips que formen part de la UE Benissa per a la temporada 2015/2016. Des del nou equip dels més menuts “Querubins”, fins al primer equip d’afeccionats que participa en la competició de 1a Regional de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, van desfilar pel camp de “La Costa”, davant els aplaudiments d’una graderia plena de públic, un total de 13 equips de 8 categories diferents.

Els equips, des de querubins fins a cadets, són gestionats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benissa, sota la denominació d’Escola Municipal de Futbol, i en virtut d’un conveni poden participar en les competicions federatives realitzant la inscripció com a equips del club local Unió Esportiva Benissa. Enguany l’Escola de Futbol està composta per 195 xiquets i xiquetes, sent la més nombrosa de totes.

L’acte va comptar amb la presència del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor d’Esports, Arturo Poquet i el president del Club, Juan Javier Vengut. Tots ells van dedicar unes paraules d’ànim als jugadors, en una vesprada de caràcter festiu.

Després de la presentació, el primer equip del club va empatar 1-1 contra el Real de Gandia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?